tiistai 25. kesäkuuta 2013

Magnoliahaaste # 148

Harmi, että tämä ihana viikottainen suomalainen magnoliahaaste on nyt viimeisessä haasteessaan. Vuosien (!) mittaan on tullut aika monta korttia tehtyä näillä luonnoksilla. Suurkiitokset vetäjille! Inspiroiduin haasteesta nro 92. Tosin käänsin luonnoksen syrjälleen. Aikanaan tein tällä luonnoksella kaksi korttia, joten luonnos oli silloinkin kovin inspiroiva. Kuvat olivat vuodatuksen blogissani, mutta tunnetuista syistä katosivat...

Nyt korttiin pääsi tosi vanha väritys. Olin ensimmäisiä kertoja kokeillut tussiväritystä ja värittelin todella ohuelle - 70 grammaiselle - Letrasetin bleedproof Marker Pad -nimiselle paperille. Väritys on sille helppoa ja mukavaa. Mutta kuvan kiinnitys korttiin onkin sitten tylsempää. Yritettävä ensin kiinnittää vaalealle pohjakartongille.

Taustapaperit tuntemattomia, kaikki kukat (päivänkakkaraa lukuunottamatta) ja lehdet itselävisteltyjä. Lisäksi tarrahelmiä. Kortti ei meinannut millään muotoutua, ja lopulta siitä tuli kesäinen yksinkertainen kukkaketo.5 kommenttia:

 1. Kaunis on sekä väritys että kortti :) Iloisen kesäinen!

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti,ihania kukkasia :)

  VastaaPoista
 3. ihanan rauhallinen tunnelma kortissa =)

  VastaaPoista
 4. tosi kaunis herttainen kortti!! =)

  lämmin kiitos osallistumisesta magnoliahaasteisiin!! =)

  VastaaPoista
 5. Upean selkeä ja kauniinvärinen kortti!!!

  VastaaPoista