perjantai 28. kesäkuuta 2013

Kesäinen Gorjuss-girl kortti

Minäkin innostuin ostamaan pari Gorjuss-girl leimasinta. Tässä sitten ensimmäinen Gorjuss-kortti. Innostuin samalla värittelemään Inktense-kynillä pitkästä pitkästä aikaa. Yleensä värittelen näillä kynillä siten, että otan suoraan kynästä väriä vesisäiliösiveltimeen. Ja niin tässäkin kortissa. Pohjana luonnonvaalea akvarellikartonki. Taustassa innostuin vähän liikaakin kokeilemaan täplämaalausta.

Kokeilin väritystä kortteiluflow-blogin ohjeiden mukaan ja tässäkin kortissa käytin täsmälleen samoja värejä.. Kiitos ihanasta ohjeesta! Siis koevärittelin saman kuvan myös öljyn avustuksella ja myöhemmin myös käyttäen hajutonta tärpättiä. Öljyllä värin levitys oli vaikeampaa, tärpätti levitti värin helposti, mutta tärpätin huono puoli on haju - vaikka onkin nimeltään hajuton tärpätti. Öljyllä lopputulos oli aika hyvä..Kortti on vaan siitä vielä tekemättä.

Blogeja katsellessani eksyin ihanaan blogiin: Vaaleanpunaista pitsinnypläystä ja nappi kauppaa. Siellä odottelikin iloinen yllätys kaikille värittäjille: uusi ihan kotimainen värityskirja on tulossa...Luvassa on kirja-arvonta kaikille kommentoijille.

Tässä korttini:

1 kommentti:

  1. Voi... Olet saanut aikaiseksi kauniin kortin! :) Ja värityksessä olet onnistunut tosi hyvin ;) Kiva, että ohjeesta on jotain iloa! Kovasti lämmitti mieltä, että ohje pääsee "käyttöön" :D Iloista syksyn aikaa! :D

    VastaaPoista