lauantai 20. lokakuuta 2012

Minnan mankkueläin rinkulan kortti 4/4

Minnan Magnolia-eläinleima rinkula on ennättänyt viimeiseen korttiinsa. Harmi, oli niin kivaa tehdä kortteja valmiista aineslajitelmasta. Säästyy aikaa kun ei tarvitse pähkäillä sopivaa paperia ja koristeita. Sari lähetti viimeisen satsin ja olikin kerrassaan upea paketti halloween-teemalla olevia papereita, lepakoita, mustaa lävistettyä pitsiä jne. Suurkiitos Sarille!
Tässä kuva matskuista -tosin olin jo osittain silpunnut paperit ennen kuin muistin ottaa kuvan.


Loppujen lopuksi keksinkin aika nopeasti mitä haluan näistä saada aikaan; syysyön synkkä ja maaginen tunnelma oli tavoitteena. Vasta kun rupesin liimailemaan papereita huomasin että ne olikin kaksipuoleisia..Mutta olisin joka tapauksessa valinnut nämä oksa/seitti -kuviolliset paperit. Nyt myönnän, että plagioin Saria eli käytin hevosessa glossy accentia ja kultakimalletta. Tätä irtokimalletta tuli liikaakin, mutta en ole aikaisemmin sitä käytellyt tämän glossyn päälle ja en hoksannut että vähempikin riittäisi.

Tässä sitten pari kuvaa:


Väritys distress inkeillä. Nauhaa en saanut sijoitettua korttiin..Molemmissa laidoissa on tuota mustaa lävistettyä pitsiä, mutta ei valitettavasti näy näissä kuvissa. Nyt pitkästä aikaa kortilla on jo saajakin mietittynä eli siskontyttö saa halloweentunnelmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti