lauantai 20. lokakuuta 2012

Joulumaratoonikortti varjoleimaten

Kk-sivuston joulumaratooni on ennättänyt 4. haasteeseen. Tällä kertaa tehtävänä oli varjoleimattu kortti. Tekniikka on sinällään erittäin yksinkertainen, eli akryylileimasin kiinnitetään leimasinaluseen pohjapuoli ylöspäin ja väriä vaan pintaan ja sama uudelleen toisella värillä jos haluaa. Ja sitten leimaus leimasimen oikealla puolella ja jollain muulla leimasimella sitten mahdollisesti varsinainen kuva päälle. Tähän sopinee parhaiten pienehköt taustaleimasimet.

Mutta, sitten tulikin ongelma. Oikeanlaista passelia leimasinta ei meinannutkaan löytyä. Siispä leimasinkin artemion joulupalloleimasimen alapuolella pyöreän pallon - 3 eri leimasinvärillä- ja Timpan leimasimella vaatimattoman linnun päälle.. Pallon laidoilla oleva muste ei tosin suostunut ylttymään paperiin saakka. Mutta antaahan vähän sitten elävyyttä kuvaan.

Tässä aikaansaannokseni:
Pakko on myöntää: pidän enemmän jostain muusta taustan väritystekniikasta, vaikkapa maskaustekniikalla ja pyöreän sapluunan avulla saisi helposti ja nopeasti taustan. Mutta toisaalta oli kiva kokeilla tätäkin tekniikkaa ja ehkä teen toistekin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti