lauantai 1. syyskuuta 2012

Syksyn 1. Magnoliahaaste

Kiva kun taasen alkoivat Magnoliahaasteet. Tällä kertaa oli "tekninen" haaste. Piti tehdä ns. taikakortti. Ohje oli sinällään helppo. Mutta iskikin ongelma: ei ollut sopivaa mustetta eli sitä Staz on -nimistä. Eikä näin viimetipassa enää sitä mistään saanut. Kokeilin sitten fluid chalk- kissansilmämustetta. Se pysyikin piirtoheitinkalvomuovilla. Valitettavasti minulla oli vain ruskeaa, taitaa olla lähinnä seepian sävyä. Joten leima on turhan himmeä. Varsinainen kuva on väritetty jälleen Spectrum Noir -väreillä.
Kartonki on ColorCore cardstock -vintage collection lehtiöstä ja kukat ja lehdet kaikki itse lävisteltyjä tai stanssattuja. Lisäksi tarrahelmiä.

Tässä kuvia liuta.. En tiedä miksi, mutta kaksi viimeistä kuvaa eivät suostu olemaan "oikein päin". Väritetty leimakuva ja muoville leimattu eivät ole ihan prikulleen kohdallaan kuten näkyy..


4 kommenttia:

 1. Tosi kaunis kortti, hienot maanläheiset sävyt :)

  VastaaPoista
 2. Todella UPEA!!! Mahtavat värit ja materiaalivalinnat!!!

  VastaaPoista
 3. ei minusta lainkaan ole liian himmeä tuossa kalvon päällä leimaus, sopii syksyiseen tunnelmaan oikein mainiosti juuri noin...ihana huikeen upee kortti!!! tykkään valtavasti!! =)

  VastaaPoista
 4. WAUDE!!! Upeaa väritystä kauniissa kortissa!! :)

  VastaaPoista