sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Kortti silppuhaasteeseen nro 2

Koukussa kortteihin -sivustolla on kiva silppuhaaste. paperisilppu ja -jämälaatikot saa vähän vajumaan. Haasteessa oli yksinkertainen luonnos: vaakasuuntaan 5 ruutua, ja pystysuuntaan 3 ruutua, näissä jotain leikeltyä/liimattua/lävisteltyä kuviota, kukkaa, ihan mitä keksii. Lisäksi nauha ja teksti.
Minullahan riittää paperisilppuja, tykkään säilytellä pienemmätkin palaset. Olen lajitellut ne karkeasti värien mukaan eli siniset, punaiset, vihreät, lilat, ruskeahkot sävyt. Silput ovat kaupan muovilaatikoissa, joissa ollut lihoja tms. Laatikot voi laittaa näppärästi päällekkäin, kun ovat vain samankokoisia.

Tässä pari kuvaa silpuista, toisessa kuvassa jo osa ruskeasävyisten lootasta kumottuna pöydälle:


Tässä sitten aikaansaannos; toivottavasti kelpaa haasteeseen. Papereista löytyi valmiita kulmia, papereita, joista lävistelty kukkia jne. Halusin kokeilla onnistuuko hiukan vintagesävyinen ja tyyppinen kortti. Kaikki kortissa kierrätyslootasta kottipohjaa lukuunottamatta. Myös pitsiä löytyi vain tällainen pieni pätkä..

Hassusti värisävyt kuvissa erilaiset: yksi kuvattu keittiön pöydällä pystyyn nostettuna ja toinen pöydällä lojuvana.  Ylimmäinen parvekkeen pöydällä keltaisen liinan päällä...







1 kommentti:

  1. Täähän onkin vallan upea rakennelma;-DD
    Minä jo hävitin osan pienistä silpuista kun ei jaksa käyttää:(
    Kyllä tuo kuvaaminen onkin aina työllistävää, varsinkin kun itse en tippaakaan jaksa siihen paneutua:(

    VastaaPoista