maanantai 7. marraskuuta 2016

Toinen fantasianainen Tamaran innoittamana

Jo yli vuosi sitten oli tullut v. 2015 Lifebookista ilmainen video, jonka mukaan ja opastuksella tein nyt sivun. Tein sivun aika tarkkaankin Tamaraa mukaillen. Nuo kollaasityöt on minulle aina vaikeita. Nainen on siis alkuaan lehtileike.

Hiuksista tykkään, kuvan piti jotenkin kuvastaa itseä.. ainakin hiukset oli minulla joskus tuonnäköiset. Mutta ilme ei toivottavasti ole noin ynseä. Tuo ilme ei ollut tavoitteeni..

Välineinä (A3-kokoinen sivu)mm  neocolor II liidut, sekalaiset halvat akryylimaalit, gessot, valkeat ja mustat tussit ja lehtileikkeet.


Tästä se alkoi..

2 kommenttia:

  1. Tää on aivan ihana, utuinen ja kaunis. Mullakin on joku tuollainen sähköpostissa jossa on tuo lehtileike. Se tuli nyt kun liityin Lifebookiin. Mä opin parhaiten kopioimalla varsinkin näitä Tamaran tyylisiä töitä. Kasialla on ehkä vähemmän esittävää ne työt joten ehkä niissä onkin tarkoitus antaa vaan mennä. Tein toisenkin työn jossa eläin ja tein sen virheen että korjailin kasvoja liian monella maalikerroksella joten saa nähdä mitä tulee. Pohjalla oli liimattuja papereita joten oli muutenkin hieman epätasainen pinta. No opetteluahan tämä on. Ostin vielä Leslie Woodsin kurssin jossa tehdään tonttuja, siitä kai tulee jonkinlainen joulukalenteri. Wanderlust on hieman pettymys, Kaisan työt ei oikein innosta aika monta kivaa kyllä on, mutta onneksi niihinkin voi aina palata.

    VastaaPoista
  2. Todella uskomattoman taitavasti toteutettu. Kiitos tekovinkistä.

    VastaaPoista