sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Syksyä korttiin..

Joulukortit ei vielä innosta. Mutta ihanan värikäs syksy inspiroi. Kuulun FB:n puolella korttiaskarteluryhmään Cute as a button, ja siellä on kuukausittainen "progressive challenge", johon saa ilmaisen digileiman. Seuraavan leiman saaminen ilmaiseksi edellyttää nyt saadun käyttämistä johonkin askartelutyöhön. .. Ihana leima tämä Wizard of Oz.
Värittelin kuvan FC Polychromos -kynillä, taustassa hieman liituväriä. Lehdet on tehty sapluunan läpi, käytin distress inkiä (yhtä väriä hieman likaisella meikkisienen kappaleella). Ja tuhruhan korttiin tuli.. Oranssin stanssatun aidan löysin jämälootasta (kyseessä vanha Magnolian stanssi, joka on jäänyt tätä testikappaletta lukuun ottamatta käyttämättä). Lisäksi hieman kimallekynää kruunussa ja lehdissa (eipä näy kuvissa)
4 kommenttia:

 1. Kauniisti väritetty digikuva! Koko kortti hyvä. Kurkkasin atc-korttejasikin ja tuota triplaa. Komeita kaikki tyyni vaikka triplan aihepiiri vierastuttaakin.

  VastaaPoista
 2. Kiva jos tykkäsit Halloween kortista <3 Sun Halloween kortti oli kans tosi ihana <3 Haluisitko muuten vaihtaa mun kanssa vaikka muutaman atc kortin? Mä tällä hetkellä keräilen Halloweenia. Ainakin yksi sellainen ois kiva. Itse oon tehnyt vasta muutaman Halloween atc:n mutta lisää on tulossa tässä parin viikon sisällä. Ja tietty jos haluat multa muitakin kortteja niin se käy.

  Woi Luoja miten taidokkaasti väritetty, huh huh ei oikeen löydy sanoja. En oo tainnu koskaan nähdä noin taidokasta värittämistä. Ja muutenkin mielettömän ihana kortti, siisti ja tyylikäs. Ihana leimakuvakin. Itselläni tuo leimakuvien väritys on heikoimpia lahjoja kortteilussa, mutta tykkään taustoja väritellä :) ne sujuu ehkä vähän paremmin jo :D

  VastaaPoista
 3. Niin siis se Halloween kortti minkä olit haasteeseen tehnyt. Ihailin sitä monta kertaa täällä <3

  VastaaPoista
 4. Kyllä tämä on taas niin ihgu ihana:-))

  VastaaPoista