sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Pähkäilyä OKTK # 21 parissa

Tämänkertainen OKTK -haaste onkin aika kinkkinen. Vai onko vika omassa ymmärryksessä. Tarkoituksena kuitenkin on tehdä tavallaan triple fold -kortti, johon mahtuu väljästi atc-kortti sisään. Kortissa tulee ohjeen mukaan olla toistoa. Kait tarkoittaa toistuvia samankaltaisia elementtejä.

Halloween on aika lähellä. Jostain syystä minua kiehtoo tämä tavallaan kuolemanläheinen teema. Käyttelin siis leimasimia, ja distress inkejä sekä Glossy accentia ja tarratimantin.

Alkusuunnitelmana oli aivan erilainen korttijuttu, mutta muutaman sotkun ja vinosti leimatun laitakuvion takia muutin aikatavalla korttisysteemiä.. Yleensä näin minulle aina käykin eli tehdessä tapahtuu paljon muuntamista.

Tässä lopputulos: kortti avattuna, suljettuna, ja vähän lähempää kuvattuna. Voihan olla, että poikkesin hieman haasteesta, mutta tekeminen oli ainakin kivaa..  (edit: kortti on saanut uuden omistajan)Leimat: My Mind's Eye: Halloween ja Indigo Blue: Rugged Edge

6 kommenttia:

 1. Wau! Kylläpä onhin hieno. Hankalalta haaste ensin minustakin tuntui, mutta yllättävän nopeasti kuitenkin sain korttini tehtyä.

  VastaaPoista
 2. On kyllä upea. Ihana, että olet mukana haasteessa.

  VastaaPoista
 3. Upeaa Päiviä taas kerran :-))

  VastaaPoista
 4. Näinkin tän jo facessa mutta oli pakko tulla tännekin kehumaan. Tää on siis niin ihana. Mua kiehtoo myös nykyään Halloween. Viime vuonna tein ekat kortit ja tänä vuonna olen vieläkin innostuneempi. Mulla vaan ei ole paljoa tarvikkeita, mut jotain onneks kuitenkin. Eilen yöllä aloin sit tusaamaan jo vähän ja mullehan on mitat tosi ongelmallisia ja menikin kaksi vähintän A3 kokoista kartonkia ennen kuin sain sopivan kokoisen. Saa nähdä saanko sen loppuun asti kuitenkin tehtyä kun pikkumokia tuli matkan varrella...

  VastaaPoista
 5. Tässä on kyllä mainio Halloween-tunnelma! Luurangot toimii aina. :D Hienoa, että lähdit haasteesen mukaan.

  VastaaPoista