perjantai 3. heinäkuuta 2015

Kukkia Vicky P:n tapaan; mixed media art journaliin

Vaihteeksi teki mieli tehdä jotain mallin mukaan..Pidän Vicky Papaioannoun sivuista. Häneltä on nyt ilmestynyt kaksi kukka-aiheista mixed media sivua art journaliin. Sivut on pieniä kooltaan eli noin tavallisen postikortin kokoisia.
Ensimmäinen (Vickyllä nimeltään laugh, mutta ei minulla) tässä. Kollaasitausta, distress painteja olisi pitänyt olla, mutta korvasin ne Neo color 2-liiduilla. Kollaasipaperin olisi vissiin ollut aikomus näkyä, mutta minulla se oli niin hentokuvioista, ettei näy lainkaan. ja jouduin tekemään muutenkin hätäratkaisuja, kun kollaasipaperi osittain rikkoutui. Lisäksi sapluuna + gessoa.



Toisen sivun tai oikeastaan kortin Vicky teki gelatos-liiduilla. Minulla vain 6 eri väriä lasten gel-kyniä, joten väreistä tuli todella voimakkaat ja loivensin niitä sitten gessolla. Kukkaleimasin on hyvin eri tyylinen kuin Vickyllä. Käytinkin sitä nyt ekaa kertaa. Kukat Vicky väritteli jollain musteella, minä käytin inktense-kyniä. Täältä löytyy inspiraatiovideo: https://www.youtube.com/watch?v=LRXO_L02bN4



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti