perjantai 12. huhtikuuta 2013

Palapeliresistiä tekniikka-haaste

Pitkästä aikaa olen saanut kortteja aikaiseksi...Vaihteeksi ilman leimakuvia. Koukussa kortteihin -sivustolla on meneillään Tekniikka 10 -haaste eli tehdään huhtikuun aikana 10 korttia eri tekniikoilla. Voi olla, että en ennätä tekemään kaikkia, mutta on hauska välillä kokeilla erilaisia tekniikoita. Niitä ei juurikaan tule testailtua.. Sivostolta löytyy myös linkit ohjeisiin.

Ensimmäinen haaste oli tehdä Puzzle Piece Resist -tekniikalla kortti. Tarvittiin taustaleimasin tai jotain muita leimasimia, leimasinmustetta, embossausmustetta ja kohojauhetta, leimasinmusteita eri värisinä. Tarkoitus oli palapelin tapaan irrottaa taustasta kuvio tai kuvioita. Lävistin tai stanssi tai ihan pelkästään askarteluveitsi tarvittiin tähän tarkoitukseen.

Tällainen on aikaansaannokseni. Värileimasinmusteet olivat Mementon pieniä Dew Drop dye ink-musteita. Muita värejä ei minulla sitten ollutkaan kuin nämä.. Perhosen vartalo on kotoisin Intiasta ja tarkoitettu alunperin otsakoristeeksi! Taustaleimasin craftyindividuals.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti