maanantai 3. joulukuuta 2012

Vauvaonnittelut tyttövauvalle

Tein elämäni ekan vauvakortin paperiaskarteluna - joskus vuosia sitten tein ristipistoilla pari vauvaonnittelukorttia. Kameraa en silloin vielä omistanut..

Katsoin ensin lävitse leimasinvalikoimani: ei yhtään vauva-aiheista leimasinta ollut. Sitten muistin ammoin saadut leimakuvat; löytyi vain pari haikaraa, mutta leimattuna hyvin ohuelle paperille ja sinänsä oikein kivat Magnolian vauvantöppöset. Mutta, mutta töppöset oli leikattu niin läheltä kuvan reunaa, että olis pitänyt leikata koko leimakuva irti. Ja en tällä kertaa ollenkaan ihastunut ajatuksesta.

Siispä sukelsin lopulta - kun olin selannut läpi omat korttikirjani - netin maailmaan ja löysin idean vauvanvaunukorttiin. Useitakin toinen toistaan söpömpiä vaunuja löytyi: kiinnitettynä korttiin ja vapaasti seisovana korttina. Inspiraatiota sain täältä ja täältä.

Tarkoitus olisi ollut käyttää jotain ympyrästanssia, mutta omani oli turhan pieni. Käytin siis cd-levyä piirtoapuna. Kortti siis taittokortti; ympyrät osittain toisissaan kiinni. Muut pallokuviot lävistetty tai stanssattu pienellä piparilaitastanssilla. Lisäksi vain 2-puoleista teippiä, valmis rusetti, kukkahaaraniittejä ja lävistettyä paperipitsiä, pilkkupaperi vivi gaden. Koristeideoita olisi lopulta ollut vaikka kuinka, mutta päädyin aika yksinkertaiseen.

Kuvia tässä muutama; värit siis oikeasti vaalealila ja vaaleanpunainen pilkkupaperi.

Ekakuva etupuolelta ja toinen takapuolelta, keskiaukeamalta puuttuu vielä tekstiä...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti