keskiviikko 22. elokuuta 2012

Terhin rinkiin kortti 4/5

Sari lähettikin ringin viimeiset materiaalit hyvissä ajoin. Suurkiitos Sarille todella inspiroivasta ja erilaisesta paketista! Ja se mukana ollut kortti on n-i-i-i-n upea. Innostuin niin, että tein jo tämän kortin nro 4. Nyt tuntuukin kortintekointoa riittävän kesätauon jälkeen. Vaikka olis varmaan muutakin tekemistä ollut.

Tässäpä ensin Sarilta saamani upea nallekortti:


Ja saamani ihanat materiaalit tähän korttiin nro 4: Varsinkin tykkään noista neppareista!


Tässä sitten tekemäni kortti. Kuvattu ulkosalla parvekkeen pöydällä. Tällä kertaa en värittänyt leimakuvaa lainkaan. Ihastuin näihin oranssipohjaisiin kuviin kovasti.Tämäntyylisten korttien teko on kyllä ihan opettelua; eri osaset eivät oikein millään meinaa päästä sopuun keskenään :(  Hassua, kun sitten kuvauksen jälkeen tajusin, miten olisi kannattanut korttia sommitella.
Kiva, kun jäi monta näitä tätileimoja vielä käyttämättä. Varmaan jossain vaiheessa pääsevät atc-kortteihin tms. Nyt sitten innolla odottelen, miten Terhi ja Sanna ovat sommitelleet kuplavolkkaritädit ja räväkän täti-ihmisen ... Ja rupean sommittelemaan sitä viimeistä korttia jämäkamasta, jota olikin hämmästyttävän paljon karttunut muovipussiin.

2 kommenttia:

  1. Kylläpäs sait tehtyä mielettömän hienon kortin. Ja niin paljon kaikkia yksityiskohtia. Vau!

    VastaaPoista
  2. Ihana, että osasit käyttää noita oransseja, nepparikukat näyttävät aivan mainioilta ja kokonaisuus niin mielenkiintoinen yksityiskohtineen, pitää tutkailla ja katsella tovi, että hokaa kaikki hienoudet, :)

    VastaaPoista