sunnuntai 25. elokuuta 2013

Romanttista maskausta

Uusi mielenkiintoinen haaste löytyi jälleen: Addicted to technics. Nimestään huolimatta ihan suomalainen haaste, jossa opetellaan erilaisia leimailutekniikoita ym. Eka haasteena oli tehdä maskausta luonnoksen mukaan. Maskaustekniikkaa olen käyttänyt monesti, mutta nyt ekaa kertaa luonnoksen mukaan ja ilman mitään lisättyjä koristeita. Haasteen säännöissä oli toiveena, että käytetään koristeina vain itse tehtyjä..

Tässä omat korttini. Innostuin tekemään kaksi korttia:

Ensin tein hyvin pelkistetyn vintage-kortin. Distress inkejä ja Fiskars decorative -leimoja, nainen on tuntematonta alkuperää..eli en ole laittanut muistiin valmistajaa tai ostopaikka. Nuo pelkistetyt pikkuruusut on yhtä boordileimaa ja isommat yksittäinen leimasin.



Toisessa kortissa kiepsautin luonnoksen kyljelleen leimakuvan takia. Distress inkejä, Canson watercolour paperia, Tiimarin pitsileimasin, ja jälleen tuntemattoman valmistajan leimasin: hopelesly romantic 3, linnut ja kukat Inkadinkadon.

lähikuva kortista (kuvattu parvekkeella, ylempi kuva skannattu)








tiistai 20. elokuuta 2013

Kesänkukkia

Välillä muutakin kuin magnoliaa: romanttinen kukka- ja lintukortti..leimasin stempelglede. Osallistun tällä tähän vintagehaasteeseen eli It's all about the vintage -haasteeseen nro 50, jossa aiheena oli Kesänkukkaset.



sunnuntai 18. elokuuta 2013

Romanttista magnoliaa

Askartelutaivaan Magnoliahaasteessa oli aiheena chabby chic -tyylinen kortti. En ole ihan varma, mitä termi tarkoittaa, mutta luulisin, että jotain romanttista, vintagetyylistä, vaaleita värejä..? Haasteessa annettiin linkki, jossa runsaasti kuvia, näistä teki edellisen johtopäätöksen.

Leimakuva väritetty aikoja sitten Spectrum noir-tusseilla erittäin ohuelle paperille eli 70 grammaiselle Letrasetin bleedproof marker padin -paperille. Siihen on erittäin hyvä väritellä, mutta leimakuva on kiinnitettävä sitten vaalealle kartongille.

Tässä, kuvattuna aamuauringon paisteessa parvekkeella. Vaaleampi kuva sivulta tulevassa valossa ja toinen valon tullessa melkeinpä takaa.. Vaaleampi kuva on lähempänä todellisia sävyjä.





sunnuntai 11. elokuuta 2013

Tämän vuoden eka joulukortti, magnolia tietysti

On aika aloittaa joulukorttien teot. Olen hyvin hidas tekemään kortteja, nytkin räpelsin monta monta tuntia tämän kortin kanssa, ennen kuin jonkunlaista tulosta tuli. Kortti on tehty Koukussa kortteihin magnoliahaasteeseen nro 2. Siinä oli luonnos, joka ainakin minulle oli aika haastava. En halunnut käyttää kukkia, joten päädyin pelkkiin tähtiin. Mankun väritys distress inkeillä.
Ja valkoista geelikynää, joka vaikutti kuivuneelta..Mutta ei sitten ollutkaan.